Prijs Gratis
Categorie Verhuur
gepubliceerd datum 28/06/2018
Bekeken 301
Land Netherlands


Ierland ontdekken met een camper.

Ierland verkennen met een gehuurde Nederlandse camper die compleet ingericht en reisklaar in Ierland voor u gereed staat. Wie wil dat niet? Dat kunt u gemakkelijk, vertrouwd en snel regelen met EIREXPRESS, de enige Nederlandse camper verhuurder in Ierland.

EIREXPRESS is een Nederlands bedrijf in 2009 opgericht door Evert van Veenendaal en wordt door hem samen met meerdere medewerkers in Ierland beheerd. 
Ons camper bestand is eind 2017 vernieuwd en we kunnen voor het seizoen 2018 twee werkelijk schitterende en jonge 2 of 2 tot 3 persoons campers te huur aanbieden.Het huren van een camper in Ierland.

Een camper huren bij EIREXPRESS in Ierland is heel eenvoudig.
Bezoek onze website www.eirexpress.nl en bekijk de foto's van de mooie campers die wij dit jaar te huur aanbieden tegen heel aantrekkelijke all-in prijzen.
Wilt u meer informatie over Ierland en de manier waarop wij samen met u een mooie reis kunnen verzorgen, kijk dan op de andere paginas van de website. En informatie over de ervaringen van vorige huurders vindt u op de gastenpagina met de verhalen van wie u voorgegaan zijn.
In alle gevallen kunt u daarna eenvoudig met ons in contact komen door uw gegevens en vragen en/of wensen in te vullen op het informatie formulier op de laatste pagina van de website. De rest volgt vanzelf.Camper vakantie in Ierland

Onze camper staat geheel ingericht en reisklaar gereed het bedrijfsadres, tevens woonadres van eigenaar Evert van Veenendaal, op het schiereiland Dingle in zuidwest Ierland.
In overleg regelt u zelf of regelen wij uw vliegreis naar Ierland en terug. Wij halen u op vanaf het vliegveld van aankomst in zuid of zuidwest Ierland (dus m.u.v. Dublin) en brengen u naar de standplaats (inbegrepen in de huurprijzen). Wellicht uw eerste kennismaking met Ierland. Het is een mooie reis van circa 125 km, die circa 2 uur duurt. 
Wij bieden als extra de mogelijkheid om de eerste en/of laatste nacht te overnachten in een van de luxe Bed & Breakfast (B&B) in onze omgeving op het prachtige schiereiland Dingle..
Bij de aankomst wordt u hartelijk ontvangen, u krijgt natuurlijk alle uitleg en instructie.
In alle gevallen kunt u daarna ontspannen en uitgerust aan uw vakantie beginnen.Onze campers in 2018

In Ierland reist u dan met een ruime en compleet ingerichte 2 of 2 tot 3 persoons semi integraal camper uit 2015. Dat zijn een Carado T 132. Deze camper is geschikt voor twee volwassenen en één kind tot de leeftijd van maximaal circa 12 tot 14 jaar.
De tweede camper is een schitterende buscamper Chausson Twist T594 ook uit 2015. Ook deze camper is geschikt voor twee volwassenen plus in dit geval één kind tot de leeftijd van maximaal circa 5 tot 8 jaar.Reisadvies

Uw route kunt u daarbij natuurlijk naar eigen keuze invullen. Maar wij kunnen u ook behulpzaam zijn met advies voor - en verwijzingen naar - de vele mooie routes en gebieden om te verblijven en te overnachten. Dat kan op campings, maar zeker ook op een van de vele vrije plaatsen op werkelijk schitterende locaties in de natuur. In Ierland is vrij kamperen toegestaan en ook heel veilig.Huurprijs 2018

De huurprijs van de ruime Carado T132 camper bedraagt in het hoogseizoen (juli en augustus) € 1.095,-- per week enIn het voor- en naseizoen (resp half juni en tot medio september, € 995 per week.  
De huurprijs van de Buscamper, de  Chausson Twist V594 bedraagt n die perioden resp. € 995,-- per week enIn het voor- en naseizoen (resp half juni en tot medio september, € 895 per week.
Hierbij geldt, bij een aaneengesloten huur van twee weken of meer een korting van resp. € 45,-- en € 95,--.

LET OP: in deze prijzen is ook de transfer van en naar het vliegveld in zuid of zuidwest Ierland (dus m.u.v. Dublin)naar de standplaats verwerkt (waarde circa € 150).UNIEK


.................onze prijzen zijn ALL-IN prijzen.
Dat betekent dat alle materialen, zoals dekbedden, linnengoed, handdoeken, kaartmateriaal, campingspullen etc. in de prijzen zijn inbegrepen.
Dus ook het vervoer van en naar het vliegveld van aankomst en vertrek in Ierland, t.w. Cork, Kerry of Shannon (in het zuiden en westen van Ierland) naar de standplaats op het schiereiland Dingle, tevens de vertrekplaats zijn in bovengenoemde huurprijzen inbegrepen (waarde € 150 per boeking)............EireXpress is de goedkoopste camper verhuurder in Ierland.Naam: EireXpress


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Supermooie en gezellige frisse retro caravan in topstaat!
   Supermooie en gezellige frisse retro caravan in topstaat!
   Verhuur - Heel Nederland - 41.00 Euro €

   Deze caravan is te huur via Camptoo: Dit is vast de meest gezellige caravan van Camptoo! Met het frisse retro interieur (origineel) en de gezellige retro uitstraling van de buitenkant maak je helemaal de blits op de camping. De caravan is 40 jaar oud...

  • Te huur: HYMER E690/Integraal, rijbewijs B
   Te huur: HYMER E690/Integraal, rijbewijs B
   Verhuur - Vinkenbuurt - Gratis

   HYMER E690/IntegraalMerk auto: FIATBrandstof: DieselTransmissie: Handgeschakeld/stuurbekrachtigingAantal slaapplaatsen: 5Totale lengte: 7.80 mtrBreedte: 2.25 mtrRijbewijs: BAll-Risk verzekerd (eigen risico EUR 1.000,00) Camper is voorzien van:- 2 per...

  • Te huur compleet ingerichte 7 persoons camper 130pk
   Te huur compleet ingerichte 7 persoons camper 130pk
   Verhuur - Breda - Gratis

   Te huurCompleet ingerichte 6 persoons  knaus 700 dg camperTe rijden met b rijbewijsRenault master 150 pkAircoEvt navigatieGrote garage2 x 2 persoonsbeddinette om te bouwen tot 2 persoons bedKoelkastDiepvriesDoucheToiletBoilerZonnepaneelUitdraailuifel...


   
  verkoper:


  EireXpress

  Lokatie: haarlemmermeer - Netherlands


  Generated in 0.039891958236694 ms