Prijs 8545.00 Euro €
Categorie Vouwwagens
gepubliceerd datum 19/07/2018
Bekeken 301
Land Netherlands


De getoonde prijzen voor deze vouwwagen zijn rijklaarprijzen!

De Lola vouwwagen van Campooz is een uniek model. Deze vouwwagen beschikt namelijk over een oppompsysteem met een 30 meter lange tube. Daardoor is de Lola vouwwagen in no time opgezet en kunt u meteen van uw vakantie gaan genieten. Een vouwwagen met een stoer en opvallend design, maar ook een aangenaam comfort.

Frame in een mum van tijd opgepompt


De opblaasbare tube van deze vouwwagen bestaat uit één geheel en kan via één ventiel worden opgepompt. Dankzij de krachtige oplaadbare compressor staat de vouwwagen in een mum van tijd. Campooz heeft ervoor gekozen de opblaasbare tube aan de buitenkant te plaatsen, wat resulteert in een zeer stevig uitwendig frame. Zo staat de vouwwagen van onder tot boven stevig overeind. Met het haring snelspansysteem spant u de vouwwagen simpel af.

Meer kampeerruimte


Deze vouwwagen heeft een wagentent die rondom voorzien is van vele ramen. Hierdoor heeft de Lola vouwwagen een uitstekende lichtinval. De asymmetrische vouwwagen beschikt over een wagentent met slaapcabine en voortent. Daarvoor is er een ruime luifel inclusief bamboe luifelstokken en haringen die eenvoudig zorgt voor meer kampeerruimte. Voldoende ruimte om bij goede omstandigheden lekker van de buitenlucht te genieten.

Goed slaapcomfort


Ook op vakantie wilt u genieten van een goede nachtrust. Deze Campooz vouwwagen is daarom voorzien van een 160 x 200 cm koudschuim matras. Het bed is eenvoudig te bereiken met de stalen bedladder. De hoes van het matras is afritsbaar en wasbaar. Doordat de slaapcabine rondom voorzien is van horrengaas, blijven vervelende insecten buiten.

Zeer complete vouwwagen


Met deze praktische vouwwagen bent u op vakantie van alle gemakken voorzien. Om in alle omstandigheden te zorgen voor een prettig klimaat in de vouwwagen is er het ventilerende Clima-C systeem. De voortent beschikt over een degelijk en vast kuipgrondzeil. Het ruime bagageluik is voorzien van gasveren en de laadklep dient als handig werkblad. Ook beschikt de vouwwagen over twee handige doorgangen voor een stroomkabel.

Offroader uitvoering


De Lola vouwwagen is tegen meerprijs ook verkrijgbaar in een extra robuuste offroader uitvoering. Deze uitvoering wordt speciaal voor u gebouwd en kan in elke kleur gespoten worden. De offroader uitvoering is geschikt voor ieder terrein en heeft een groter laadvermogen.

Naast vouwwagens heeft De Wit Schijndel nog veel meer artikelen en interessante aanbiedingen. Natuurlijk alles snel en betrouwbaar geleverd. Of breng een bezoek aan onze winkel in Schijndel met een enorm assortiment kampeer-, tuin- en sportartikelen!De Wit Schijndel is niet zomaar een winkel; het is een wereld van 70.000 m² aan ideeën voor uw vrije tijd en vakanties! Alles wat u nodig heeft voor uw sport- of vakantieavontuur vindt u bij een van onze gespecialiseerde afdelingen.De Wit verkoopt alle bekende topmerken met daarnaast verschillende eigen merken. Hierdoor kunnen wij kwaliteit bieden voor iedere portemonnee!


Let op de getoonde prijzen kunnen vanaf prijzen zijn!


Wilt u meer informatie over deze vouwwagen ontvangen. Klik dan op onderstaande link:

Naam: De Wit Schijndel


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Cabanon Malawi 2 Actie-pakket 2018
   Cabanon Malawi 2 Actie-pakket 2018
   Vouwwagens - Hattem - 8598.00 Euro €

   Modeljaar: 2018 Maten en gewichten Breedte: 440 cm.Totale lengte: 490 cm.Totale hoogte: 230 cm.Leeg-gewicht: 275 kg.Maximaal gewicht: 750 kg. Slapen Aantal slaapplaatsen: 4 Accessoires: Gascomfoor (Aantal pitten: 3) Keuken Disselbak Grondzeil Luifel ...

  • Scout routier
   Scout routier
   Vouwwagens - Almere - Gratis

   Scout routier Deze zeer ruime 8 persoons vouwwagen heeft veel extras! 5 jaar geleden heb ik deze vouwwagen over genomen en heb deze een aardige upgrade gegeven. Aardlekschakelaar met 4 vaste stopcontacten.De aansluiting voor dit elektra systeem werkt...

  • Vintage Rapido/Holtkamper vouwcaravan
   Vintage Rapido/Holtkamper vouwcaravan
   Vouwwagens - Noordwolde - 500.00 Euro €

   Vintage Holkamper/Rapido vouwcaravan. Meer dan 10 jaar plezier van gehad, maar nu camperen we niet meer. De caravan is nog goed, de voortent moet gerepareerd worden omdat de rits stuk is. Als de caravan is ingeklapt blijft een aanhangwagen over. Bij ...


   
  verkoper:


  De Wit Schijndel

  Lokatie: haarlemmermeer - Netherlands


  Generated in 0.03817892074585 ms